O nama

V PLUS KONSTRUKCIJE

Vaš pouzdan partner na svakom projektu

Privatna građevinska firma V plus Konstrukcije specijalizovana je za sve vrste usluga u visokogradnji koje čine projektovanje, planiranje i izgradnja. Od 2012. godine započinjemo delatnost kao samostalna firma i sa ponosom ističemo da smo izrasli u pouzdanog partnera za izgradnju. Veze koje gradimo sa klijentima su većinom dugotrajne i najrelevantniji pokazatelj kvaliteta našeg rada. Osnovu uspeha baziramo na visokim standardima poslovanja. Posvećeni smo praćenju inovacija, usavršavanju svojih zaposlenih, korišćenju savremene opreme, kvalitetnih materijala i izvršavanju projekata u ugovorenom roku. 

0 +
Godina poslovanja
0
Vrhunskih stručnjaka
0 +
Realizovanih projekata

V PLUS KONSTRUKCIJE

Vaš pouzdan partner na svakom projektu

Privatna gradjevinska firma V Plus Konstrukcije specijalizovana je za sve vrste usluga u visokogradnji koje čine projektovanje, planiranje i izgradnja. Od 2012. godine započinjemo delatnost kao samostalna firma i sa ponosom ističemo da smo izrasli u pouzdanog partnera za izgradnju. Veze koje gradimo sa klijentima su većinom dugotrajne i najrelevantniji pokazatelj kvaliteta našeg rada. Osnovu uspeha baziramo na visokim standardima poslovanja. Posvećeni smo praćenju inovacija, usavršavanju svojih zaposlenih, korišćenju savremene opreme, kvalitetnih materijala i izvršavanju projekata u ugovorenom roku. 

0 +
Godina poslovanja
0
Vrhunskih stručnjaka
0 +
Realizovanih projekata

NAŠI SARADNICI

Saradnja zasnovana na poverenju i timskom radu

Trudimo se da što bolje upoznamo klijente i njihove ciljeve da bi efikasnije radili zajedno. Iskustvo nam je pokazalo da samo uz saradnju sa poslovnim parnerima koji dele naše vrednosti uspevamo da ostvarimo svoju viziju u svakom novom projektu. Saradnju i sa klijentima i sa poslovnim partnerima zasnivamo na timskom radu, uzajamnom poverenju i otvorenoj komunikaciji. Svi realizovani projekti su u službi uspeha naših klijenata. Hvala Vam što birate V plus konstrukcije za svog pouzdanog partnera za izgradnju. 

 

ISTORIJA I RAZVOJ

Saradnja zasnovana na poverenju i timskom radu

Tim V plus konstrukcija čini iskusan menadžment sa radnicima i visoko kvalifikovanim zanatlijama, ali u zavisnosti od potreba projekta angažuje i stručne poslovne partnere. Svoje mesto u građevinskoj industriji izborili smo sposobnošću planiranja, dizajna i konstrukcije. 

Zaposleni u V plus konstrukcijama odgovorno izvršavaju složene projekte i do sada su na mnogobrojnim lokacijama završili brojna renoviranja i nove građevinske objekte. Želimo da budemo prepoznati kao najpouzdaniji partneri u izvođenju završnih radova u visokogradnji.